Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Paradižnik 2018
Voda, ker si še v LJ bi mogoče uspela priti na srečanje naslednjo soboto? Ali pa kar spotoma in bomo lahko videli tvoje sadike
No, bolj sem mislil reči, da bi te bilo fajn videti na srečanju.
PS. Jutri bodo zjutraj temperature dokaj nizke med 1 in 5°C, v mestu mogoče malo več in kakšno pokrivanje s kopreno ne bi bilo odveč. Za Kočevsko področje so naračunali -0°C.
No, bolj sem mislil reči, da bi te bilo fajn videti na srečanju.
PS. Jutri bodo zjutraj temperature dokaj nizke med 1 in 5°C, v mestu mogoče malo več in kakšno pokrivanje s kopreno ne bi bilo odveč. Za Kočevsko področje so naračunali -0°C.
Bicikl se bomo videli drugič, danes bom znova potrdila spretnost "veliko stlačiti v manjše" (transport). sporočajo, da tudi v I ni nič kaj toplo in nič bolj zeleno kot tukaj v Lj. grem avanturi nasproti. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Tudi prvi poldek paradižnika 42 Days je kar lepo rdeč. Cvet se je odprl 13.3. Od takrat je minilo 41dni. Torej je ime kar pravo in očitno pomeni 42 dni od začetka cvetenja do zrelosti. Sem zelo vesela in ga bom drugo leto probala od začetka vzgojiti sama (kot rečeno, sem tokrat dobila v dar že kar konkretno veliko rastlinico).
Je pa veliko kasnejših cvetov propadlo neoplojenih. Verjetno tudi zato, ker sem ga prenašala kot mačka mlade na sonce in nazaj... Potem sem se odločila, da bo do nadaljnjega kar notri, na stlnem mestu in ga bom prestavila ven, ko bom sadila ostale paradižnike.
Drugače pa nastavlja veliko cvetnih vejic in izgleda, da je zelo rodna sorta._________________naredimo svet lepši
Je pa veliko kasnejših cvetov propadlo neoplojenih. Verjetno tudi zato, ker sem ga prenašala kot mačka mlade na sonce in nazaj... Potem sem se odločila, da bo do nadaljnjega kar notri, na stlnem mestu in ga bom prestavila ven, ko bom sadila ostale paradižnike.
Drugače pa nastavlja veliko cvetnih vejic in izgleda, da je zelo rodna sorta._________________naredimo svet lepši