Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Goldfisch

notranjka

Odgovor Napisal/-a notranjka »

Nekaj jih imam še,oziroma natančno 6.Tako da za eno je še oziroma lahko dam 3:3 če vama je ok.
Naslov pa na zs Smile_________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Voda, kar računaj name.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Se močno napihujem, da na februarsko kavo pridem tudi jaz. Kakšnih 10 semenk lahko prinesem.
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

Muha hvala, lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Bom počakala na drugo leto Laughing_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
notranjka

Odgovor Napisal/-a notranjka »

stara postaja je napisal/a:
Bom počakala na drugo leto Laughing

Ne rabiš čakat na drugo leto,napiši mi naslov na zs._________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Najlepša hvala za prijaznost (še od lani sem tvoj dolžnik Embarassed ), sem se že dogovorila z eno drugo prijazno gospo Laughing .lp, Marija_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Tudi letos ni razočaral.
Medtem ko se na nekaterih drugih sortah kažejo vplivi nenadnih toplotnih sprememb (mačja očesa, ne povsem dozorela ramena, pegasta ali napokana ramena, slabša obloženost s plodovi, večina je prenehala rasti in cveteti) je Goldlfisch tak kot vedno: bogat, zdravi, zreli plodovi, košata rast in cvetenje, ki se ne nehata in ne nehata. Very Happy
Darso

Odgovor Napisal/-a Darso »

Res je zelo dober, drugačne oblike in zelo poln.

lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Da ga še jaz pohvalim Wink .

Ravno danes sem pobral še pet plodov, ne čisto zrelih, v dnevu, dveh, na toplem pa bodo OK. V primerjavi z ostalimi sortami (razen parih) se res lepo drži in še vedno lepo počasi dozoreva.
In to zunaj, v rastlinjaku bi verjetno užival kot muha na ...... Very Happy_________________mfranc
Odgovori