Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Ankin gartlc
Moderator: Melona
Čudovit gartlc Anka
poln lubezni in lepih rožic. Tudi jaz te bom prosil ko bo čas za kak potaknjenec tiste dišeče vrtnice. V zameno ti lahko dam NewYorkerja
Lep dan želim Furman_________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
ali je ta svet lepši, ker si ti v njem?
Komu bo danes dan lepši, ker je srečal tebe?
poln lubezni in lepih rožic. Tudi jaz te bom prosil ko bo čas za kak potaknjenec tiste dišeče vrtnice. V zameno ti lahko dam NewYorkerja
Lep dan želim Furman_________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
ali je ta svet lepši, ker si ti v njem?
Komu bo danes dan lepši, ker je srečal tebe?
Me veseli, da so vam fotografije všeč. Po pravici povedano pri meni (še) ni tako lepo, saj je zasaditev stara komaj eno leto in so rastline še majhne, ampak s pravim kotom fotografiranja in izbiro motiva se da marsikaj narediti. Če ne zadostuje, pa uši v fotošopu zbrišem :-)
tjesih, The Fairy in Satino imam posajeno na večji gredi pri cesti. Ker nimamo pločnikov, so deležne vseh izpušnih plinov, umazanije in peska, pozimi pa še soli. Upam, da bodo vseeno dobro prestajale vse hudo.
Rene, zate ena fotografija iz domačih logov.
Furman, ti kar javi, ko ti bo ustrezalo.
Silva30, May Ouinn sem dala k staremu bezgu na robu vrtu in pozabila nanjo :-) tako da nimam nobene slike. Bom šla popoldne pogledat, če je še kak cvetek. Je pa kar visoko zrasla v par mesecih ...
Orchy, meni so vsi vrtički lepi (z izjemo tistih, kjer imajo vrtnice ali kumare posajene v odsluženih gumah)!
Garden-ja, slike so lepe tudi po tvoji zaslugi, hvala.
tjesih, The Fairy in Satino imam posajeno na večji gredi pri cesti. Ker nimamo pločnikov, so deležne vseh izpušnih plinov, umazanije in peska, pozimi pa še soli. Upam, da bodo vseeno dobro prestajale vse hudo.
Rene, zate ena fotografija iz domačih logov.
Furman, ti kar javi, ko ti bo ustrezalo.
Silva30, May Ouinn sem dala k staremu bezgu na robu vrtu in pozabila nanjo :-) tako da nimam nobene slike. Bom šla popoldne pogledat, če je še kak cvetek. Je pa kar visoko zrasla v par mesecih ...
Orchy, meni so vsi vrtički lepi (z izjemo tistih, kjer imajo vrtnice ali kumare posajene v odsluženih gumah)!
Garden-ja, slike so lepe tudi po tvoji zaslugi, hvala.