Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Moj skalnjak, ženine rože in vse kar leta in lazi naokoli

Odgovori
Robertino

Odgovor Napisal/-a Robertino »

Že dela.
Lepo!
Vidim, da sva oba mahnjena na cvetočo zelenjavo. Laughing
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Rak, lepe skalnjake imaš! Kje v Kranju - bi jih lahko prišla pogledat? Lahko se mi javiš tudi na ZS Smile_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Kaj naj rečem? Čudovito!_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Sanjarka Ana

Odgovor Napisal/-a Sanjarka Ana »

Lepi skalnjaki.Veliko različnih rastlinic in vidim, da se še kar dopolnjuje z novimi.
Rak

Odgovor Napisal/-a Rak »

lpmami je napisal/a:
Rak, lepe skalnjake imaš! Kje v Kranju - bi jih lahko prišla pogledat? Lahko se mi javiš tudi na ZS Smile

Tile moji skalnjaki so ustvarjeni na mojem vikendu v Posavju, konkretno na zaselku Silovec pri Sromljah. če te kdaj pot zapelje mimo, se le oglasi. Mimo vodi tudi znana Sromeljska turistična krožna pot. Very Happy
Nazadnje urejal/a Rak 19 Maj 2014 20:01; skupaj popravljeno 1 krat
Rak

Odgovor Napisal/-a Rak »

Sanjarka Ana je napisal/a:
Lepi skalnjaki.Veliko različnih rastlinic in vidim, da se še kar dopolnjuje z novimi.

Trudim se pač ....., ampak so vmes včasih tudi razočaranja, vedno ne uspe, klima tam včasih ni ravno najbolj prijazna, suša, vročina , veter, včasih tudi hudi nalivi, ampak sem trmast in vzdržljiv, včasih so take tudi moje rože. Laughing
Rak

Odgovor Napisal/-a Rak »

lepa kata je napisal/a:
Kaj naj rečem? Čudovito!

Hvala za pohvalo, če je veljala meni. Konec tedna grem spet za nekaj dni tja dol. Morda celo kaj zanimivega posnamem in objavim. Morda spet naletim na kakega modrasa, goža, belouško, smokuljo ali zelenca ..... Smile
Robertino

Par slik, posnetih te dni.

Nazadnje urejal/a Robertino 16 Avg 2015 17:13; skupaj popravljeno 3 krat
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Sama lepota. Kaj za en svišč je to, ki cveti sedajle?
Robertino

Pojma nimam, zares ne.
Ko sem kupoval rastline, sem nabiral vse, kar mi je bilo všeč in kar je takrat cvetelo. Je pa to ena sama rastlina in ima ogromno cvetov.
Trenutno mi skromno cveti tudi par primul, ki sem jih lani posejal v majhne plastične lončke, ki so mi ostali od kupljenih rastlin, potem pa sem "pozabil" nanje in jih letos prepozno posadil v skalnjak.

Natresk na slikah je visok okoli 40 cm in poln čebel. Prav pomirjujoče jih je opazovati.
Odgovori