Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Skupno naročilo v Bierkreek vrtnariji

Moderator: Melona

Odgovori
arena

Odgovor Napisal/-a arena »

Nisem posebej gledala v katalog. Ima pa tu predstavljeno.: http://www.bierkreek.nl/nl/roos/uitgebreid-zoeken/select/80/5.html
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

O,pa res, jaz pa nisem gledala tu, ampak samo tam,kjer so v tabeli,ker sem iskala po sorti Smile ,no,potem bo že držalo Very Happy
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

No še nekaj zame

MARIE GOUCHAULT 2X
EXQUISITE 1X
LINDA CAMPBELL 1X

Hvala,da si me počakala Laughing_________________LP
E.
TANJA TT

ok,čakamo še Issan, potem pa zakjučimo in nas je točno 10.Če bo paket do 10kg,pojma nimam koliko vrtnic bi moralo biti za 10kg Rolling Eyes Rolling Eyes ,pride potem na vsako 3,2e poštnih stroškov Question ,a bo tako prav?Nimam še tovrstnih izkušenj in prav nič ne vem,niti kako plačam,a bom že videla sproti Rolling Eyes Wink
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Moje naročilo.... danes sem cel dan o vzpenjalkah razmišljala...

Najprej oba dolijina predloga, res sta mi všeč in nato ostale:

Aloha (Boener)
Dr. W. van Fleet
Indigoletta
Donau
Dancin Queen
EDEN ROSE
Jasmina
Hermosa

Vse po 1x
TANJA TT

Naročilo poslano,sedaj čakamo odgovor.Upam,da nisem nič zamutila, če sem,.se opravičujem že v naprej,to sem delala prvič in nimam še prave organizacije Embarassed
Glede plačil in dostave vsakemu posebej, bomo še kaj dorekli,ko bomo vedeli kdaj naj bi prispele sadike.
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Super Tanja TT, hvala za tvoj trud...
TANJA TT

Sem že dobila odgovor Very Happy ,sicer bodo sadike predvidoma v novemru,zdaj jih imajo samo v loncih,od teh,ki smo jih naročile,pa na zalogi 12.Kako bo z ostalimi ne vem,upam,da bodo vse,sicer računam na korektnost,s katero so se do sedaj izkazali in me bodo pravočasno obvestili, če bo kaj manjkalo.
Naročile smo 56 sadik Wink Wink
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

To je bilo pa hitro Tanja. Tudi moj- hvala.
TANJA TT

So pa res hitri-izgleda,da imajo nekoga, ki odgovarja samo na maile-sem dobila tudi drugi del odgovora in sicer, da me bodo obveščali o stanju sadik med izkopavanjem,torej bomo že pred pošiljko vedele,če bo katera manjkala.Bomo videli, če res Wink
Odgovori