Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Kako se znebiti "plevela" ?

Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

In potem vse skupaj zaključimo s skokom v bazen v Toplicah very happy .
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Ko bo forma na vrhuncu, pa vas vabim še v mojo koruzo (samo nekaj ha), da bomo manj zastrupljali okolje._________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

muha je napisal/a:
In potem vse skupaj zaključimo s skokom v bazen v Toplicah very happy .

Lahko, poleti sta celo dve možnosti, ni vrag, da ne najdete primerne zase. Wink
Mesecnik

Odgovor Napisal/-a Mesecnik »

Če lahko predlagam eko način? Franc in Liza Twisted Evil
. Pulita plevel s koreninami in sta zelo natančna, samo sta trenutno prezaposlena doma Laughing_________________Two roads diverged in a wood,
and I took the one less traveled.
--Robert Frost
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Pa ločita zrno od plev(ela)? Preveč pričakujem-bi morala biti gensko spremenjena Embarassed !_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Mesecnik

Laughing hja, ves kak je.....tlakovcev ne pulita Laughing , tu pa je to edina zahteva Laughing
Trenutno v veselje mojih domacih Twisted Evil zracita zelenico....meceta ven regrat in mah
Gensko pa nista spremenjena Very Happy_________________Two roads diverged in a wood,
--Robert Frost
pika

Odgovor Napisal/-a pika »

Hehe, Franc in Liza sta pa face Laughing
Samo kaj ko za lepo populjenim plevelom ostanejo tlakovci prekriti z dišećimi kupčki Laughing
Mesecnik

Ne mores imet jajc in palacink Laughing ....
Drugace se pa temu rece strokovno : nagazno razmazne mine Twisted Evil
Meni trenutno cistita rob gramoznega dovoza in posamezne sope trave, ki pozenejo vmes. Je pa res, da trava ob dovozu raste kot nora....pa sem spet pri prvem stavku Laughing_________________Two roads diverged in a wood,
--Robert Frost
Irena

Odgovor Napisal/-a Irena »

Metuljc, maš tolk plevela, da bi imele vse cel dan kaj delat? Po moje bi v petih minutah ble fertig, ti nas bi pa pol cel dan lepo stregla Very Happy Very Happy Very Happy

Irena
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Irena, bomo na pomlad organizirali eno puljenje in potem strežbo, ni problema. žur
Odgovori