![Laughing](images/smiles/icon_lol.gif)
Stara romunska sorta?
-
Dobro ga neguj za lep pridelek. V jeseni bi se prijavil za nekaj semen, (če nisem vsiljiv) ker mi letošnja setev tega "romunca" nikakor ni uspela. Reveži se še vedno "matrajo" pri tleh in dvomim, da bo kaj iz njih.
Tudi nasploh imam letos kompletno ves fižol prav slab.
Prva setev je bila vsa slaba in sem sedaj v juniju še enkrat ponovil, pač pri tistih, katerih seme sem imel viška. In ta druga runda je že prehitela prvo serijo. Prav nenavadno.
Skratka, fehtam v naprej.![Embarassed](images/smiles/icon_redface.gif)
Tudi nasploh imam letos kompletno ves fižol prav slab.
Prva setev je bila vsa slaba in sem sedaj v juniju še enkrat ponovil, pač pri tistih, katerih seme sem imel viška. In ta druga runda je že prehitela prvo serijo. Prav nenavadno.
Skratka, fehtam v naprej.
![Embarassed](images/smiles/icon_redface.gif)
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
juglans, seveda. Če le ne bo kaj skazilo letine.
Mogoče namig za matranje fižola: ne mara mrzle zemlje. Lani sem istotam sadila jeruzalemčana, v 3 ponovitvah. Na koncu jih je par le vzklilo, a počasi in pridelek ni bil omembe vreden. Zato sem tokrat tega načrtno predvzgojila v lončkih in uspeh je popoln!
Mogoče namig za matranje fižola: ne mara mrzle zemlje. Lani sem istotam sadila jeruzalemčana, v 3 ponovitvah. Na koncu jih je par le vzklilo, a počasi in pridelek ni bil omembe vreden. Zato sem tokrat tega načrtno predvzgojila v lončkih in uspeh je popoln!