Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Sobni mini rastlinjački
-
Tako sem si predstavljala, vlage bo dovolj od kondenza. Za zračenje pa se še vedno lahko pokrov podloži in tako pridvigne, če se bo pokazala potreba. Jaz sem do sedaj delala tako, da sem uporablja tiste plastične tulce, ki se držijo skupaj (kot jih imajo v vrtnih centrih za solato), vse skupaj zložila v platojček in zavila s folijo, ali pa posamezne enostavno vtaknila v polivinilasto vrečko. Vendar so ti rastlinjački bolj čisti, ni treba vlačiti vrečke gor, dol, da pregledaš setev. V Hoferju imajo boljše, ožje in daljše, pa sem gledala na ceno.
Danes posejem še preostanek paprike in čilijev, nekaj že "raste". Paradižniki, enih par zgodnjih, so že pikirani, ostali, glavnina pa bodo prišli na vrsto marca, sicer se mi pretegnejo. lp_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Danes posejem še preostanek paprike in čilijev, nekaj že "raste". Paradižniki, enih par zgodnjih, so že pikirani, ostali, glavnina pa bodo prišli na vrsto marca, sicer se mi pretegnejo. lp_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
-
stara postaja je napisal/a: |
Tako sem si predstavljala, vlage bo dovolj od kondenza. Za zračenje pa se še vedno lahko pokrov podloži in tako pridvigne, če se bo pokazala potreba. Jaz sem do sedaj delala tako, da sem uporablja tiste plastične tulce, ki se držijo skupaj (kot jih imajo v vrtnih centrih za solato), vse skupaj zložila v platojček in zavila s folijo, ali pa posamezne enostavno vtaknila v polivinilasto vrečko. Vendar so ti rastlinjački bolj čisti, ni treba vlačiti vrečke gor, dol, da pregledaš setev. V Hoferju imajo boljše, ožje in daljše, pa sem gledala na ceno. Danes posejem še preostanek paprike in čilijev, nekaj že "raste". Paradižniki, enih par zgodnjih, so že pikirani, ostali, glavnina pa bodo prišli na vrsto marca, sicer se mi pretegnejo. lp |
Ne samo cena stara postaja,tele iz Hoferja so veliko tanjše,oziram plastika je če napišem po domače dosti bolj švoh ._________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/