Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Plod katere rastline je to?/ PASIONKA
z veseljem Voda. _________________http://www.procreo.jp/labo/flower_garden.swf
(klik na črno polje)
Lp Magnolija
(klik na črno polje)
Lp Magnolija
voda, si tudi letos nabrala kaj teh sadežev? Jaz bi z veseljem vzela kakšno seme, lepo prosim
Moja pasijonka je tudi cvetela bolj temno, živih barv, predvsem modra je bila čudovita. To je bilo zgodaj poleti. Sedaj mi je cvetela od začetka avgusta do sedaj, vendar cvetovi so bolj bledi. Za modro bi rekla, da se komaj zazna.
Plod je imela en in ko je bil velik cca 3 cm je odletel.
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Plod je imela en in ko je bil velik cca 3 cm je odletel.
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Lahko ti tudi jaz dostavim, ker imam dostop do sadežev pasijonke...