Kar se meen tiče, ni problema, tako ali tako bo malo za pofrizirat. Samo povedati bo treba, kako naj vejice zgledajo. Dostavo do Ljubljane tudi obljubim.
Oh Metuljc, nč posebneg! Morda kako domačo klobaso navežeš nanjo, da ne bo treba malce posebej rihtat _________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
Razmnoževanje in gojitev Razmnožujemo s semenom. Sorte in izbore razmnožujemo vegetativno. Povečini s cepljenjem na glog, kutino, jerebiko ali na hruško.
kupil sem "domačo" sorto od Milića (hrvaška drevesnica), verjetno to pomeni, da je balkanska sorta (na etiketi sicer piše do 5m visoka, kar bolj dvomim). kakšen predlog odmero prostora?
Doma imam posajeno eno nešpljo, pa mi kot sadež sploh ne sede. Ker mi je škoda, da bi ga izkopal, me zanima, kaj bi lahko cepil na nešpljo, da bi jo precepil na drugo sadno vrsto?
Spada v družino Rožnic - Rosaceae, kutina aronija, skorš .... Razpon je velik, poskusi, nekaj od tega se ti bo prijelo_________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....