Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Štanc krhki keksi
-
- Prispevkov: 1193
- Pridružen: Ne Jul 07, 2013 2:00 am
Tudi jaz v skoraj vse mase za piškote dodajam sol. Ščepec. In moram reči, da so pridobili na okusu odkar počnem tako. Prej mi to nekako ni šlo v glavo: sladki piškoti -pa sol? Podobno se mi je dogodilo s kvašenim testom. Tam že več ko 10 let ne uporabljam sladkorja za "pomočnika". Recepta še nisem preizkusila, ga pa bom v kratkem. Miklavž mora nekaj speči