Se pravi, da je bolj radodarna do ptičkov takrat, ko je druge hrane manj? Torej je " mikavno za oči in vredno poželenja,". Bi lahko enkrat v prihodnosti od sosede dobila vejice, da jih potaknem?_________________Barvit pozdrav, Ladka s Povelj, Bahnkova Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Ji bom rekla, da mi pove, kdaj bo obrezovala (vedno po cvetenju, torej ne še kmalu) in bodo vejice ravno pravšnje za potikanje. Le opomni me še kdaj, če se spomniš.
Ja, ko bom videla po mejah vrtov cvetočo kalino, si bom rekla: "Kaj se moram že spomniti?" Ker obrezujejo jo pač kadarkoli, tu pred blokom neka soseda ravno te dni._________________Barvit pozdrav, Ladka s Povelj, Bahnkova Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Gaber? Odporen na nuklearni udar, listje gor ostane tudi pozimi.
kakšen nuklearni udar, kaj to pišeš
Ti prevedem: trpežen, ga zlepa ne uničiš, skromen, trdoživ, skoraj neuničljiv.
to sem napisal zato,ker se mi je smešno zdelo, za razliko od mnogih tu gor sem jaz služil vojsko in vem kaj pomeni nuklerani udar. atomski s ljeva in tak dalje
to sem napisal zato,ker se mi je smešno zdelo, za razliko od mnogih tu gor sem jaz služil vojsko in vem kaj pomeni nuklerani udar. atomski s ljeva in tak dalje
Tudi jaz sem iz tistih časov: atomski s ljeva - časi se spreminjajo, sedaj bi bil verjetno atomski zdesna .... _________________mfranc