Hvala za razlago. Bom povedal doma naprej, moram . Česen je na tistem delu vrta, kamor nimam dostopa. Imam preveliko številko čevljev, to pa ni dobro za potke, kompost, deževnike, ... .
Včeraj sem končala s pokrivanjem česnovih gred in ene grede, kjer bo spomladi rastel grah in čebula. Sem vesela, da mi je uspelo pred zmrzaljo. No, zdaj bo imela njjiva malo miru pred mano
Sem pa v zemlji, pod kupom sena naletela na dve skladišči čebulic. Glede na rove, mislim, da si je čebulice shranil za ozimnico voluhar...
Ojoj . Tale te pa najbrž zelo ceni, da tako lepo skrbiš zanj ._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Tele čebulice niso ne česnove, ne čebulne, ampak morajo biti od kakšne okransne rožice. V bližini najdišča je, namreč površina na katero okoliški prebivalci vozijo organske odpadke z vrtov. Bom drugo leto pozorna, če bo kakšna čebulica vzklila in razkrila svoje poreklo..._________________naredimo svet lepši
Če je tako, sumim na tulipane. Vsaj pri nas so se po takile poti selili naokoli. Če so čebulice bolj drobčane, so morda muskari ali kaj njim podobnega.
Razmišljam, da bi že kar ta teden posadil spomladanski česen ... Ker je ravno prav osušeno in prijetno zunaj. Saj zmrzovala pa zemlja letos verjetno ne bo več?!