Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Physalis alkekengii - navadno volčje jabolko

metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

He, he, muha, sito sem pomislila jaz. Pri meni se že barvajo, niso pa oni iz narave, so malo večji, so pa pri hiši že desetletja.
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a crtj »

muha je napisal/a:
Torej očitno nimam voluharja Very Happy , saj se lampijončki kar množijo in množijo. Če bo treba, ti bom jeseni prinesla novo porcijo "hrane za voluharja" Wink Laughing Laughing .

In če nikakor ne bo šlo, bosta pač obesila tablo "Muhina farma voluharjev" in pobirala vstopnino ;)
Dajmar

Odgovor Napisal/-a Dajmar »

klik poveča fotko. Juglans spomni me nanj, če se boš oglasil. Mu ni lahko v tem malem lončku, hoče ven. Tudi čez luknjico spodaj je pognal in ima plodove.
juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

Ha ha, zmaga vstonina. Laughing

Druščina hvala, bom še razmišljal okoli tega.

Dajmar se oglasim, malo imam slabo vest, ker sem nameraval spomladi, pa me je uneslo. Lepo prosim, zasuj ga nekam v zemljo, da se ne matraš z zalivanjem. Ga bomo že spulili.
Odgovori