Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Rožnik v Prešnci
Moderator: Melona
TANJA TT je napisal/a: |
če pogledamo matematično ,imam na voljo cca1000m2, če od tega odvzamemo1/3 za ostale stvari in če na vsak m2 posadim 2 sadiki-samo za primer -imam še "lufta" ,sicer pa se to ne bo zgodilo, ker bi potem morala zaposliti vrtnarja |
Tanja če te kaj poznam, ko gre za vrtnice nobena matematika ne zdrži. Je ni šole ki bi to učila Pa nisi edina, ki ji tovrstni izpiti ne gredo od rok
In tole z nagrado? Kaj vse sem jaz v letošnjem poletju zgrešila in zamudila!
Lepa jesen je...
ko so trave in hermelike v ospredju, najde se pa še kar nekaj cvetov
MIP lepo pocvita letos,okrepila se je in pognala veliko novih vej
MME DE SEVIGNE nič ne zaostaja
hib. pon. Vick caprice ima sicer redke cvetove, a ti so kar veliki
Sidonie
William moris
polka
Lions rose
Jyes piaget
in pa spet sem padla na izpitu, kot bi rekla Rene,delo zadnjih nekaj dni in prostor za nekaj novih
ko so trave in hermelike v ospredju, najde se pa še kar nekaj cvetov
MIP lepo pocvita letos,okrepila se je in pognala veliko novih vej
MME DE SEVIGNE nič ne zaostaja
hib. pon. Vick caprice ima sicer redke cvetove, a ti so kar veliki
Sidonie
William moris
polka
Lions rose
Jyes piaget
in pa spet sem padla na izpitu, kot bi rekla Rene,delo zadnjih nekaj dni in prostor za nekaj novih