Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Rožnik v Prešnci
Moderator: Melona
Res je, Issan,vsako leto je nekaj novega ,nove vrtnice rastejo, ta stare pridobivajo na dodani vrednosti in vse skupaj dozorevajo in tvorijo kar pač je videti
ena mojih najljubših Mme de savigne
Tess of D..... Je prečudovita
Constance spry
Gertrude sili v nebo
Alchymist, Piere in Colette v ozadju
Pri svetlih barvah imam težave s slikanjem,vse bleščijo,moram še malo
pogruntati telefon
še malo pogleda od zadaj z njive
Barock
neustrašni Himmelsauge
Laguna in Polka
Imam poslikane še jesenske novitete a moram počakati pravo svetlobo,ker drugače samo blešči
se vidimo!
ena mojih najljubših Mme de savigne
Tess of D..... Je prečudovita
Constance spry
Gertrude sili v nebo
Alchymist, Piere in Colette v ozadju
Pri svetlih barvah imam težave s slikanjem,vse bleščijo,moram še malo
pogruntati telefon
še malo pogleda od zadaj z njive
Barock
neustrašni Himmelsauge
Laguna in Polka
Imam poslikane še jesenske novitete a moram počakati pravo svetlobo,ker drugače samo blešči
se vidimo!
nekaj slikc še pred tem večdnevnim dežjem,zdaj je vse po tleh....
Ghislaine de Féligonde in sally holmes
Donau od Hansa,bila je zelo,zelo drobcena sadika,a počasi bo...
Pink prosperty muškatka,vedno plesniva, a letos ji cvetenje še kar uspeva, do zdaj..
Marie Gouchault rambler,mogoče posajena preveč v senco, tudi rada precej plesniva,tudi veje so se ji sušile, a se mi zdi, da se je sprijaznila
Rose de Tolbiac
lani me ni navdušila, ne glede cveta,ne glede rasti letos se popravlja
Jules Levacher rambler,simpatični cvetovi,tanke upogljive veje
še en rambler Francis,tudi ta ni še v svoji formi in manjka mu sonca, da bi prav zacvetel
tale še čaka na svoje mesto MRS. F. W. FLIGHT
tale si je pa že našel svoje mesto
absolutni rekorder Blush rambler,sicer še ne polno cvetoč
pa še malo panoramskih
Ghislaine de Féligonde in sally holmes
Donau od Hansa,bila je zelo,zelo drobcena sadika,a počasi bo...
Pink prosperty muškatka,vedno plesniva, a letos ji cvetenje še kar uspeva, do zdaj..
Marie Gouchault rambler,mogoče posajena preveč v senco, tudi rada precej plesniva,tudi veje so se ji sušile, a se mi zdi, da se je sprijaznila
Rose de Tolbiac
lani me ni navdušila, ne glede cveta,ne glede rasti letos se popravlja
Jules Levacher rambler,simpatični cvetovi,tanke upogljive veje
še en rambler Francis,tudi ta ni še v svoji formi in manjka mu sonca, da bi prav zacvetel
tale še čaka na svoje mesto MRS. F. W. FLIGHT
tale si je pa že našel svoje mesto
absolutni rekorder Blush rambler,sicer še ne polno cvetoč
pa še malo panoramskih
Ooo Tanja, dih jemajoče. Tvoja idila z vrtnicami je res občudovanja vredna. So me kar zasrbeli podplati, da bi si vse tole po nekaj letih ponovno ogledala. Žal mi letos ne gre skozi a res upam, da mi uspe naslednje leto. Res bi rada videla vse tvoje ramblerje pa tudi druge vrtnice v živo._________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
-