Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Robida - Rubus fruticosus

Odgovori
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a crtj »

Pep, da ni ta tvoja morda Reuben - ta veselo zeleni ves čas izven res težke zime (kolikor te še imamo). Tudi res impresivno cveti, žal pa so sadeži daleč od priznanja za okus.
BorutL

Odgovor Napisal/-a BorutL »

crtj - lepo za lepo prognozo. Le tako dalje!
Dandanes je zdravstvo vse preveč obremenjeno (že itak je bilo preobremenjeno), tako da je vsaka res dobra novica še toliko bolj potrebna in zaželena.
Sicer pa - zdravo in vzpodbudno okolje, zdrava in raznovrstna prehrana...
rožica
Treba je it v naravo. 8-)
borutl
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin

Eh, okolje, prehrana, gibanje.... Kolega, ki pozna moje dejavnosti in poglede, je pred časom (ob eni drugi priliki, ki bi lahko bila tega tipa, a v resnici ni bila), rekel tako : če pa ti dobiš, začnem jaz jutri kaditi ... In ko se je tokratna zgodba začela, sem ga hitro klical, češ akcija Smile

Še zlasti glede na splošni vtis o zdravstvu lahko onko res samo pohvalim. Predvsem znajo organizirati delo in tok ljudi. Ni beganja in čakanja v tri krasne. Vedno je seveda možno najti, kaj bi lahko bilo še bolj prijazno. Vendar je vtis ob obravnavi res bil sreča v nesreči. Ob vsem zavedanju, da ko dobiš takšno diagnozo v glavo, se oprimeš vsakega vsaj malo pozitivnega trenutka.

V glavnem, juriš na robide, dokler so.
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Metuljc, lahko prosim vzameš še eno zame in jo posadiš doma v kakšen lonček. Se potem enkrat zmeniva....
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Bicikel, bom.
Če prav razumem so zdaj vse 3 preostale zasedene.
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin

Naokoli se svaljka še nekaj oljčic v velikem loncu in par cigarovcev (c. speciosa), kar je ravno tako na voljo - se lahko odnese.

Menda bo ostala še 1 dodatnam robida, ki pa jo je žena namenila kolegici, ki ni mogla takoj prevzeti in jo bomo naštimali tako, da bo vidno ločena od ostalih.
živa
Kraj: Žiri-NM

Odgovor Napisal/-a živa »

Crtj,

Me veselita pozitivna izkušnja in izvid. Naj tako ostane._________________Lp, Živa
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin

Hvala vsem za dobre želje. Robide pa so tudi uspešno odpotovale.
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

crtj, hvala za sadiko. Mi jo je danes uspelo prevzeti od Metuljc.
BorutL

Odgovor Napisal/-a BorutL »

crtj, tudi jaz se za sadiko zahvaljujem, metuljc pa seveda za dostavo.

So pa te robide res zanimive, saj imajo za razliko od mojih, obstoječih, kosmata stebla. No, liste moram pa še prečekirat.
Na trajno mesto v soboto, v kolikor ne bo deževalo do neskončnosti (a napovedano ni).

lp rožica
Treba je it v naravo. 8-)
borutl
Odgovori