Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

PSI-domači ljubljenci

copatka
Kraj: Radegunda, Golte

Odgovor Napisal/-a copatka »

Hvala, Muha! Kraševci so tudi meni krasni psi, če jih imajo pravi ljudje! Dobro poznam celo eno vzrediteljico.

Vidim, da je kar nekaj rastlinoljubcev tudi pasjeljubcev - koliko simpatičnih kosmatincev ste predstavili! Laughing Jaz živim s psi že od rane mladosti in si življenja brez njih sploh ne znam več predstavljati._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Ja, običajno se že na daleč vidi kdo ima rad pse. Uživaj z njimi kot mi z našo Kali.(in kot smo z vsemi pred njo)_________________Živeti na podeželju je najlepše!
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Pozdravljeni
Sem Neli in z nekaterimi smo se že videli za druge pa je tu slikca

_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Cukrček je, tako v živo, kot na fotki.
copatka
Kraj: Radegunda, Golte

Odgovor Napisal/-a copatka »

Moji trije pošiljajo srce srce srce vsem kužkom na Gartlcu.
Naši punci sta trenutno vroči in imamo vse okoliške pse pred vrati Rolling Eyes Laughing ._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Ne morem verjet, kako se je moja Neli razveselila snega. Vsa srečna je.

Copatka hvala in tudi od moje Neli vsem kužkom srčki_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Odgovori