Meni daš lahko enega nizkega ( ne poznega), se pravi morda št.8 in ga pustim samo za seme. Ali pa kakšnega visokega, ki ni pozen, da pridem kmalu do semen._________________JERCA- nekdanja ERIENNE
Jerca, oprosti za pozen odgovor. Prosim, pošlji naslov na ZS, da bodo šli "desetniki" od hiše. Nizkega dobiš št.8 Od visokih je zgoden št. 16 in 22._________________naredimo svet lepši
Takole. Večina fižolov je šla danes na pošto. Kdo so skrbniki, sem dopisala v moj seznam na prejšnji strani. Zaradi moje raztresenosti lahko kdo manjka.... Pripravim še nekaj nizkih za Muho in to je to. Svoje bom začela sadit drug teden, na dan za plod (torek od 11.ure dalje in sreda do 11.ure) - seveda, če bo vreme služilo..._________________naredimo svet lepši
Vprašanje za tiste, ki imate posajen nizek fižol št.8 - GYOGYBAB: kako raste?. Ali se hoče ovijati? Jerca me je opozorila, da se njen vzpenja po paradižniku. Sem šla gkledat, kaj dela moj in se tudi ovija okoli nosilca protitočne zaščite. Se mi zdi, da so me Madžari malo naplahtali, ko so rekli, da je nizka sorta..._________________naredimo svet lepši