Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

kuhanje oglja

aladin

Odgovor Napisal/-a aladin »

Evo, danes smo zakurili. Par ugotovitev:

Zunanji kovinski sod se je tako segrel, da sem moral izolacijo sneti, ker se je začela smoditi s plamenom.

Les je bil moker (pač skladno z vremenom preteklih dni), šele čez kakšno uro je začel lesni plin intenzivno goreti.

Jutri, ko se bo vse skupaj ohladilo, odprem, da vidim, kaj sem pridelal.

Ni bilo kaj dosti videti, ene tri slikce.

Aja, pa hrenovke se da sproti speči pa testo na palici tudi.[/img]
aladin

Odgovor Napisal/-a aladin »

Evo, pa še četrto sliko sem dodal, rezultat.

Vse skupaj sem pustil čez noč, sicer je drževalo, ampak vsaj površina zgleda suha. Vsebina je vsaj na prvi pogled lepo drobljiva z golimi rokami.
mil

Odgovor Napisal/-a mil »

Pozdrav

Super, sem vesela zate. Meni namreč ni uspelo priti in se pridružiti. Pa kdaj drugič.

Lepo bodi, Mil
Odgovori