kuhanje oglja
-
- Site Admin
kuhanje oglja
(Prenos iz arhiva)
-
- Kraj: radovljica
- Kontakt:
Zdaj imam vso potrebno opremo za kuhanje oglja - velik kovinski sod) in nekaj manjših kovinskih veder s pokrovi.
Če koga zanima, lahko skupaj zakurimo - zdaj je požarna nevarnost minila, ko mine tole deževje... nekje za vikend verjetno bi se tega lotil.
V velik sod moram narediti še nekaj odprtin, pa luknje v pokrove od veder.
Kakšno čorbo naj naštimam, da bomo potem oglje noter metali, da se vanj naselijo prave kulture? Namočil bom nekaj komposta, za naštimat koncentrat z mikroorganizmi mi bo verjetno zmanjkalo časa - če ga ima kdo odveč, se priporočam.
Če koga zanima, lahko skupaj zakurimo - zdaj je požarna nevarnost minila, ko mine tole deževje... nekje za vikend verjetno bi se tega lotil.
V velik sod moram narediti še nekaj odprtin, pa luknje v pokrove od veder.
Kakšno čorbo naj naštimam, da bomo potem oglje noter metali, da se vanj naselijo prave kulture? Namočil bom nekaj komposta, za naštimat koncentrat z mikroorganizmi mi bo verjetno zmanjkalo časa - če ga ima kdo odveč, se priporočam.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kraj: Kališovec
- Kontakt:
-
Za nas, oddaljenejše prinesite še fotoaparat/tapametnega in nardite kakšno fotko. Pa prste si malo ogrejte, da bodo lepo po tipkovnici stekli za kratek povzetek "akcije".
Sicer se pa tudi sam pripravljam za nekaj podobnega, Imam nekaj odpadkov konstrukcijskega lesa od gradnje, ki sem ga mislil pretvoriti v oglje.
Malenkostna težavica bi nastala le pri tretju oglja in domislil sem si, da bi ga zmetal v drobilnik vej. Kaj menite?
Sicer se pa tudi sam pripravljam za nekaj podobnega, Imam nekaj odpadkov konstrukcijskega lesa od gradnje, ki sem ga mislil pretvoriti v oglje.
Malenkostna težavica bi nastala le pri tretju oglja in domislil sem si, da bi ga zmetal v drobilnik vej. Kaj menite?
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
-
- Kontakt: