Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Elba F1
mravlja je napisal/a: |
Rade, hvala za gornje fotografije tudi z moje strani. Me pa zanima, koliksen premer lonca uporabljas, oz. koliksen se ti zdi potreben/smiseln (ali koliko litrov) za dokaj normalno rast paradiznikov? |
Moji glineni lonci so visoki cca 50 cm in imajo premer cca 50 cm. napolnim jih z normalno vrtno zemljo in dodam domač kompost. Tako se paradajzi kolikor toliko dobro počutijo, seveda pa to še vedno ni isto, kot če jih posadimo direkt v zemljo. Predvsem zalivanje je velik hec,
Lpmami, recept za omako imaš na ZS, upam, da ti bo všeč kot je nam!_________________kar zraste pač zraste
Za vikend planiram že tretjo rundo omakce, saj zori, da je veselje pogledati. Upam, da ste tudi ostali pobrali vsaj prvo rundo Elbe, pri meni bo počasi že konec pobiranje te sorte na prvih sadikah, ki me tudi letos ni razočarala. Nekaj pridelka pa bo seveda še dozorelo na sadikah, ki sem jih kasneje posejal.
Bolezni pa letos pri meni ni niti na tej sorti, niti na nobeni drugi. Zadnje deževje je sicer bilo kar malo sumljivo, vendar pa je sedaj pred nami vročina, tako da mislim, da bo zdržalo!_________________kar zraste pač zraste
Bolezni pa letos pri meni ni niti na tej sorti, niti na nobeni drugi. Zadnje deževje je sicer bilo kar malo sumljivo, vendar pa je sedaj pred nami vročina, tako da mislim, da bo zdržalo!_________________kar zraste pač zraste