Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Melone ( Cucumis melo L. )
Takole sem včeraj nasadila eno gredo melon in eno gredo lubenic (Plamenka, hvala za semena), sadike sem vzgojila sama, po 3 v enem lončku. Tako sem jih tudi nasadila ob misli, da bo kako tudi požrlo. Zanima me, ali v enem kupčku lahko čez čas pustim po dve sadiki, za tri bi bila verjetno gužva?
Sem pa v vsako jamo pod sadiko dala lopato komposta in me tudi zanima, ali bo to zadostovalo ali bi bilo potrebno kasnejše dognojevanje?
_________________Živeti na podeželju je najlepše!
Sem pa v vsako jamo pod sadiko dala lopato komposta in me tudi zanima, ali bo to zadostovalo ali bi bilo potrebno kasnejše dognojevanje?
_________________Živeti na podeželju je najlepše!
-
- Kraj: Domžale
Marija, zelo lepo urejeno. Sliko sem sprintala, da jo pokažem možu. Moje še niso šle v zemljo, upam na ta vikend. Ali je dovolj pognojeno, ne vem, upam, da ti kdo drug pove. Pa tudi ali so tri sadikce na kupu preveč, ne bi vedela. Bi me pa zanimalo, ker imam tudi jaz v enem lončku tako.
Vsekakor poročaj, kaj bo nastalo iz mojih semen.
Vsekakor poročaj, kaj bo nastalo iz mojih semen.