Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Jajčevci 2018

mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Danes sem prvič nabral malo več jajčevcev; do sedaj komaj za dodatek, priboljšek k kosilu.

Ampak brez "tiskarskega škrata" ne gre Cool . Sejal sem tudi dve beli sorti, White Fingers, in Casper, vendar o belih ne duha, ne sluha Evil or Very Mad . Ali sem sam zamočil - (res sem jih prekomerno prekladal in presajal; ali pa semenarji.
Ampak tiste tri na sliki, zgoraj in ob desni stranici ne poznam. Belih sadik sem pridelal zelo veliko, nekaj jih je šlo tudi k forumašem._________________mfranc
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

mfranc, lepa nabirka!
Mogoče gre tudi pri tehle treh tvojih neznancih za "mutacijo". Moji Pusa Purple Long tudi približno niso bili "long". A so se odkupili z rodnostjo in ljubkostjo plodov. V moje in še nekaj drugih forumašev veliko zadovoljstvo. Very Happy Jemo jih že slab mesec.
Uporabniški avatar
Plamenka

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Lepi so vsi, tudi tile neznanci. Jaz sem pa letos ostala brez zelenih Yoga, saj so namesto njih prišli ven vijolični. Rolling Eyes
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

muha je napisal/a:
mfranc, lepa nabirka!
Mogoče gre tudi pri tehle treh tvojih neznancih za "mutacijo". Moji Pusa Purple Long tudi približno niso bili "long". A so se odkupili z rodnostjo in ljubkostjo plodov. V moje in še nekaj drugih forumašev veliko zadovoljstvo. Very Happy Jemo jih že slab mesec.

Ja, na VELIKO zadovoljstvo. Sploh, ko dobiš krasne sadike, ki noro rodijo, kljubujejo ene 3 točam in ne vem koliko nevihtam,......one kar rastejo, cvetijo, jaz pa režem plodove (in jih zalivam, ker so v loncih pod streho)in zadosti jih je zame in še za koga. In še nekaj je super: tanko lupino imajo, majhni so. Skratka, dobitna kombinacija. Še dobro, da lastnosti ohranijo tudi v naslednji generaciji.
mfranc

Eeeh, še vedno ne morem spati zaradi belih Cool , variantno so vsi odšli od hiše. Če je kdo dobil bele, naj se mi oglasi Wink .

Za tistega, ki ni bil na spisku, imam tudi eno idejo, moram vprašati forumaša, od katerega sem dobil seme, he, he.

Muha, tvoja "Šort Pusa Purple" Laughing pa je letos izpadla, tako kot še nekaj drugih, npr. letos nabavljeni Matrosik. Vrne se drugo leto._________________mfranc
mfranc

Sedaj spim v redu Wink . Pokazal se je zamudnik, beli Casper, White Fingersa pa sigurno ne bo.

_________________mfranc
mravlja

Odgovor Napisal/-a mravlja »

Čestitke - mojstrski. ( ampak so pa res beli beli )
Uporabniški avatar
Plamenka

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

No, pa imaš celotno paleto. Zelo so lepi. Wink
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Letos pa sem šele danes našla en lep viola melancan, vsi ostali so v velikosti oreha ali pa šele noro cvetijo. Ne vem, zakaj taka zamuda?_________________Živeti na podeželju je najlepše!
Ivčk

Odgovor Napisal/-a Ivčk »

Marija,zeblo jih je. Zdaj bojo krenili Cool_________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Odgovori