Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Murva - Morus

Odgovori
vinkoz

Odgovor Napisal/-a vinkoz »

Ladka.
Sem našel rešitev za dostavo Maclura Pomifera. Kdo ti je najbliže, ki se bo udeležil srečanja v Breginjskem kotu.?
Do tam dostavim, potem pa domena koliko dovoli "poštar-poštarka",da mu-ji nabašem avto. Ali četrt kubika ali manj.Za en zaboj? Shocked V dani situaciji ti pripada tudi en sejanček, da ga boš vzgajala v drevo.
lp. Vinkoz.
Uporabniški avatar
lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

O, Vinkoz, hvala! En zabojček bo povsem dovolj za moje eksperimentiranje.
Grem v temo o srečanju v Breginjskem kotu prosit za kurirja. Čeprav bi seveda najraje bila tam osebno, ampak takale vožnja hudo presega moje kapacitete Rolling Eyes_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Uporabniški avatar
lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Prosim, če boš lahko zabojček predal Muhi._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
seba993

Odgovor Napisal/-a seba993 »

Učeraj pojedel prve plodove črne murve pri stari mami._________________LP seba993
Marjeta

Odgovor Napisal/-a Marjeta »

Seba, a že? Shocked
Pri nas so še čisto mini mini, kje je šele čas, ko se začnejo barvat!
Aye-Aye

Odgovor Napisal/-a Aye-Aye »

Tudi pri nas so začele zoreti, so pa v primerjavi s prejšnjimi leti zelo majčkene. Ne vem kaj bi bil vzrok. Rolling Eyes
seba993

Pri stari mami so pa velike._________________LP seba993
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Pri nas letos ne bo nič s plodovi. Zmrzal je bila ravno nepravi čas in je naredila precej škode na beli murvi. Upam, da se bo vsaj drevo obraslo do naslednjega leta.
seba993

[quote="Optimist"]Ker s potikanjem murve nimam sreče, sem se spravil nadnjo še na air layering način (seveda malce po svoje...)

Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha

In si imel kj sreče z tem?

Razmišlam da bi tudi jas probal nekaj podobnega._________________LP seba993
Optimist

Odgovor Napisal/-a Optimist »

Par dni nazaj sem zadevšno preveril in ni bilo uspeha!
Bom naslednje leto poskusil z mahom ovitim s polivinilom okrog veje....
(kot kažejo v videu)_________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
Odgovori