Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Mali rožni vrt

Moderator: Melona

Odgovori
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Jutro,sem se komaj znašla na tem novem mestu in šele zdaj prav dojamem, kaj vse je bilo potrebno narediti in koliko dela si morala opraviti Shocked Shocked Shocked -še enkrat hvala in brez zamere za nas, ki smo računalniško zamrznjeni Wink
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Punce, slike so in to veliko, prihajajo najkasneje do jutri.
Objem vsem!
rene

Odgovor Napisal/-a rene »

To je eden tistih rožnikov, brez katerega se mi je svet zazdel drugačen, bolj prazen in ne tako vesel. Še ptički so včeraj nekaj časa bolj žalostno žvrgoleli, zdaj pa je spet vse tako kot mora biti.

Garden-ja iskrena pohvala z moje strani za opravljeno delo.

In rožniki in z njimi me cvetimo naprej............. srce
Nazadnje urejal/a rene 10 Jun 2013 12:22; skupaj popravljeno 1 krat
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

klanjam se Garden-ja, spet si rešila vrtnice, nas in znanje o vrtnicah, ki smo ga pod tvojim vodstvom skupaj zbirale preteklih nekaj let. Opravila si ogromno delo, kot vedno volontersko in z dušo pri vrtnicah, ne gledena osebne pomisleke in zamere.

Kapo dol pred tabo!!!!!!!!!!!!! Exclamation Exclamation Exclamation
Garden-ja

A si začela nosit kapo? Wink_________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
1vrtnica

Virtualno!! Wink
Garden-ja

Imaš pa zato prav lep klobuk. Wink

Da sem obljubila slike, sem se spomnila tik preden sem se že odpravljala spat.
Tako da ravno ena za lahko noč:

_________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Ti si jo dala za lahko noč,jaz sem jo dobila za dobro jutro Confused Z eno besedo čudovito,pa kaj pri tudi ni čudovito Laughing ._________________LP
E.
1vrtnica

Šeeeeeeeeeeeee ! Wink
Garden-ja

Včeraj smo s puncami razpravljale o novem imenu.
"Mali rožni vrt" mi je sicer čisto všeč, ker mi beseda deluje tako nežno ampak malih rožnikov je čisto preveč, jaz bi pa rada, da bi bil moj nekaj posebnega.
Kakšna ideja?

Medtem pa še nekaj panoramskih.
Starih.
Danes me čaka delo, ko naložim nekaj slik, grem na delo, da vrt spravim v spodobno stanje. Ko se je včeraj Dodo po njem sprehajala, me je bilo kar sram.

_________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Odgovori