Hvala Tanja veliko me sprašujejo kako pa to zmoreš in res je tako,če je to ljubezen ni nobenega problema.Jaz rečem,da s tem sploh ni toliko dela. Ja končno tudi jaz lahko rečem,da je moj rožnik pravi _________________LP E.
Drage moje rožarke, danes je zelo žalosten dan.s težkim srcem in kot,da še vedno ne dojamem da je ni več.Poslovila se je naša Tanja TT.Neustrašni borki ni uspelo zaustaviti te pošatne bolezni,ki se je bliskovito sirila po njenem telesu kot poletni požar na Krasu.Kovale sva srečanje in projekte za jesen 2022 pa nama ni bilo usojeno.
Punce jaz pravim,da je odšla kraljica vrtnic s Krasa.
Draga Tanja naj ti bo lepo tam nekje za mavrico, dokler se spet ne srečamo (-_________________LP E.
Draga Geisha, hvala, ker si nam sporočila. Žalostne smo, spomine na Tanjo, ki smo jih tule delile, sem skopirala v njen rožnik, iz tvojega pa sem jih izbrisala.
Ja Melona je že v redu,nisem vedela kam napisat.Zdelo se mi je prav,da vas obvestim saj ste Tanjo vecčna poznale in zasluži si ,da se od nje poslovimo na njenem kraljevskem rožniku._________________LP E.
Glede na to, da vse stare slike izginile iz foruma (ker prejšnji portal za nalaganje slik ne deluje več), sem )upam) uspela naložiti moj letošnji razcvet.