Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Čajota - Sechium edule
- lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
Letos imam za prezimovanje in saditev tri različne čajote: svetlo zeleno -moj pridelek, temnozeleno in belo-rumeno (mislim, da ju je za Miklavža prinesel Jan24).
Me prav zanima, kaj bo iz njih prihodnje leto - ob dveh osnovnih pogojih: da mi jih uspe ustrezno prezimiti in da jih bom imela kam saditi._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Me prav zanima, kaj bo iz njih prihodnje leto - ob dveh osnovnih pogojih: da mi jih uspe ustrezno prezimiti in da jih bom imela kam saditi._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Še dober mesec in ponovim vajo. Na osnovi lanskih izkušenj bodo šle v lonce že januarja, ker toplota okoli 15 °C pri marčevskem sajenju ni zagotovila pravočasnga razvoja korenin.
Namesto s predvideno kopreno bom stene lonca obložila s pletenino od starih spodnjih majic (ideja od vode). Lani sem na drugem primeru videla, da jo koreninice zlahka predrejo, ostane pa toliko kompaktna, da ob presajanju še ne bo razpadla. Potem v zemlji pa dokaj hitro.
Namesto s predvideno kopreno bom stene lonca obložila s pletenino od starih spodnjih majic (ideja od vode). Lani sem na drugem primeru videla, da jo koreninice zlahka predrejo, ostane pa toliko kompaktna, da ob presajanju še ne bo razpadla. Potem v zemlji pa dokaj hitro.
Krasno, meni že tako preveč poganjajo, naj gredo pa v zemljo..._________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
https://picasaweb.google.com/home