Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Čebula - Allium cepa L.
Danes sem pobrala drugi del cebule, belokranjko in ptujsko. Veliko sem jih našla gnilih pri korenini. To se nikoli nisem imela. Potem sem sla pregledat cebulo pobrano pred enim tednom, salotko in nekaj ptujske. Na dveh platojckih sem nasla 5 gnilih. Cisto nic mi ni to vsec._________________CARPE DIEM
Ja, letos gnije. Zato jo bom jaz kar predelala. Olupim, dam v multipraktik in v vrečke za zmrzovalnik. Za razno kuhanje je super. Tiste, ki zgledajo ok, pa v kito. Sem pustila semena tere in belokranjke. Razmišljam, da bi jih kar posejala, saj po naravni poti se zdaj usuje in potem čaka na kalitev. spomladi pa samo okopljem. Bi to šlo?
Irena
Irena
-
- Kraj: Domžale