Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Kuštra

Moderator: Melona

Odgovori
NinochkasRose

Odgovor Napisal/-a NinochkasRose »

Joj kakšno razkošje nastaja! Moje so šele popke nastavile- me čakajo, da pridem končno domov ;-) Hvala za slike !_________________Excellence is not an act but a habit
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Ninochka, za lažje okrevanje ti pošiljam prvi cvet Rhapsody in blue. Zjutraj se je odprl, slikala sem ga že med rošenjem, nato je s tako silo začelo deževati, da ga je skoraj ocufalo.

NinochkasRose

Odgovor Napisal/-a NinochkasRose »

Lepa --- najlepša Hvala !!!!_________________Excellence is not an act but a habit
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Melona tale je pa prava pozerka-lepa Shocked_________________LP
E.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Koliko cvetov! Jaz čakam svojega prvega. Wink
Uporabniški avatar
Melona

Saj ne, da nimam pametnejšega dela, ampak tole ''karnaprejdež'' stanje me že prav mori. Sem se lotila nove embalaže za moje najmanjše žlahtnene sejance, da ne bodo vidni napisi kisla smetana in jogurt in podobno na lončkih. Geisha in drugi umetniki raje poglejte stran, tole je samo za domačo uporabo in zadovoljuje samo moje umetniško siromašne zahteve.

1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

Pridna si. Imaš pa res veselje! Cool_________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
NOVALIS

Odgovor Napisal/-a NOVALIS »

Ooo, res imaš voljo, upam, da jih boš vsaj večkrat uporabila..
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Lepi lončki. Na zaobljeno površino ni enostavno slikati. Kakšno barvo si pa uporabila?
Uporabniški avatar
Melona

Plamenka, hčerine tempere Embarassed . Škatlo sem najprej premazala, ko se posuši, pa na njo narisala.
Odgovori