Fižol - skrbniki semen

Odgovori
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Uf, mislim, da imam na njivi tudi tvojo 8. Grem pogledat, do sedaj je zgledal zelo lepo raščen._________________Živeti na podeželju je najlepše!
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Sem pogledala kaj pravi Google- na fotografijah so nizke rastline..._________________naredimo svet lepši
bodika

Odgovor Napisal/-a bodika »

Sem šla pogledat,zaenkrat ne kaže nikake želje po vzpenjanju.Ima pa vidno manjše liste od ostalega nizkega fižola.
MARIJAV

Hja, št. 8 je v tretji vrstici od leve, najmanjši, pa ne izgleda, da bi delal vitice. Bolj sumljiv mi je Ostrožnik v prvih dveh vrstah, dela kar lepe vitice, izgleda, da bo preklar. Ostala dva na desni - št. 3 in 6, sta zelo lepa in bosta ostala lepo nizka. Sem jih pa kar pozno sadila.
_________________Živeti na podeželju je najlepše!
brbr

Ja, Marijav, jasno, da je Ostrožnik visok fižol. Hočeš, nočeš, boš morala premagati lenobo in našpičiti prekle, he, he..._________________naredimo svet lepši
bodika

Odgovor Napisal/-a bodika »

Ko gledam tvoj fižol Marijav sem kar malce potolažena.Bala sem se,da sem fižol za seme posadila preblizu ostalemu fižolu.Na tvojih slikah vidim,da različne vrste fižola družno delajo družbo druga drugi.
brbr

Marijav, ali si že našpičilla prekle za Ostrožnika?_________________naredimo svet lepši
MARIJAV

Hihi, najbrž bom dala kar dve prekli in vmes mrežo za kumarce,da bo šlo po liniji najmanjšega od Wink pora_________________Živeti na podeželju je najlepše!
brbr

Kolikor do zdaj vem o njem, ne zraste pretirano visoko... Tala z mrežo je supre ideja, s tem, da jo boš postavila po višini, a ne-tako, da bo visoka vsaj 2.5, oziroma toliko kot so standardne prekle._________________naredimo svet lepši
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

brbr, fižol bo pričel počasi zoreti.

Koliko semen računaš, da bi posameznik pridelal za seme ? Da vem, če lahko danes še kakšnega od njih sunem za boranijo Wink Laughing

Domnevam, da bi zrnje potem poslali tebi, da bi bila banka fižolovih semen na enem mestu?
Odgovori