Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Granatno jabolko - Punica granatum
babaco povej ali je kupljen g.j. ta velike sorte in ali je pri potaknjencih tudi velik plod.
pri meni so namreč plodovi manjši (divji ?). lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
pri meni so namreč plodovi manjši (divji ?). lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
-
muha je napisal/a: |
Tisto mi pa ni bilo preveč okusno. |
Ne vem zakaj je tako: vsaj pri kupljenih sadežih je treba imeti malo sreče: lahko so kisla kot čvič, lahko so brez okusa, lahko so pol nagnita kljub temu, da se jim od zunaj ne vidi .... lahko so pa tista prava, sladkega in dobrega okusa.
Ker jih nikoli nimam toliko, da bi z njimi počela kaj drugega, jih najraje zobam kar tako sproti, ko jih lupim.