Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Cornus mas - rumeni dren
GrGr, razumem in ne dvomim v to, kar trdiš. Se pa sprašujem v mojem primeru, da koliko se mi izplača takšne divje drnulje dajati v skrinjo, ker je že res, da po eni strani izgubijo trpkost, ampak po drugi strani pa postanejo brez okusa in kje ima smisel jesti sadeže, ki so brez okusa? In s tem, ko drnulje izgubijo trpkost, pol najbrž s tem izgubijo tudi nekaj zdravilnih učinkovin. Sam tko malo razmišljam ...
Life is like a game ... play it ...