Arena ! Kdaj je najprimernejši čas za sejanje ? Mislim, kdaj si jih ti sejala?Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.
Šipke je najboljše sejati v jeseni in jih pustiti zunaj. Proti koncu februarja jih daš na toplo. Jaz sem pobrala šipke, ko so že bili zmrznjeni, jih proti koncu decembra posejala in lonec postavila v ogrevan steklenjak (9 stopinj). Proti koncu januarja so semena začela kaliti. Uporabila sem zemljo za sejančke.
Pred dvema letoma sem poskusila in rezultat tega je stebelna vrtnica. Podlaga je multiflora, na katero sem precepila Climbing Morsdag. Letos bom tudi poskusila. Imam kar nekaj osnov za stebelne vrtnice.
Šipke je najboljše sejati v jeseni in jih pustiti zunaj. Proti koncu februarja jih daš na toplo. Jaz sem pobrala šipke, ko so že bili zmrznjeni, jih proti koncu decembra posejala in lonec postavila v ogrevan steklenjak (9 stopinj). Proti koncu januarja so semena začela kaliti. Uporabila sem zemljo za sejančke.
dovoliš par vprašanj?
Kako mešanico zemlje si uporabila za začetno sejanje? Verjetno kar zemljo za sejančke? Kako veliki so bili lončki, ko si rastlinice dala vanje? Si tu dodajala kaj gnojila?_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose." Anne Brontë