Z vrta na mizo

Odgovori
GrGr
Kraj: Občina D.Toplice

Re: Z vrta na mizo

Odgovor Napisal/-a GrGr »

Haha, različni smo si. Meni pa je pomfri iz cvrtnika na vroč zrak (kar je v bistvu navadna mini pečica) fin ravno zato, ker ni masten. Kar sem poskusil zmrznjenih, so bili vsi vsaj solidni.
Odličen mi je tudi za "pohan sir" in vse kar je v drobtinah. Zelo pripravno je, da vsaj pri omenjenih zadevah kake previdnosti pri pripravi ni potrebne, dopuščajo telesno in duševno odsotnost med pripravo ;-)
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

V cvrtniku je pečen krompir krasen. Ne pomfri.
Na podolgovate koščke narezan, začinjen, pa kakšno žlico olja, le toliko, da se, ko ga premešamo, namasti. Nekajkrat med peko premešamo. Zapečena skorjica in mehka, kremasta sredica.
Že zaradi njega, krvavic in perutničk bi ga bilo vredno imeti.
Pepe
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Pepe »

Kak teden ga imamo tudi pri nas. Na lokalno smetišče je eno podjetje pripeljalo nekaj še zapakiranih in znanec, ki je tam delal, je poskrbel, da smo enega dobili. Očitno ni šlo v promet. Poskusili speči domači krompir, pa "pohane" marele. Gre, ni pa neka stvar brez katere mi živeti ni.
copatka
Kraj: Radegunda, Golte

Odgovor Napisal/-a copatka »

Še nove in zapakirne pripeljejo na smetišče??? :evil: A jih ne bi raje podarili, recimo ZPM, ali dali vsaj na CPU? Kam smo prišli ... :roll:
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Pepe napisal/-a: Sr Sep 24, 2025 2:13 pm Kak teden ga imamo tudi pri nas. Na lokalno smetišče je eno podjetje pripeljalo nekaj še zapakiranih in znanec, ki je tam delal, je poskrbel, da smo enega dobili. Očitno ni šlo v promet. Poskusili speči domači krompir, pa "pohane" marele. Gre, ni pa neka stvar brez katere mi živeti ni.
Pepe, preveri na spletu po znamki in tipu tvojega aparata, da ga niso odpoklicali iz prometa, ker je z njimi kaj narobe. Da ni morda TALE
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

copatka napisal/-a: Sr Sep 24, 2025 5:07 pm Še nove in zapakirne pripeljejo na smetišče??? :evil: A jih ne bi raje podarili, recimo ZPM, ali dali vsaj na CPU? Kam smo prišli ... :roll:
99 % sem gotova, da je šlo za zaukazan umik iz prodaje. Saj trgovec ni neumen . Tudi, če bi šli slabo v promet, bi jih po znižani ceni razgrabili.
Pepe
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Pepe »

Ni videti, da bi bil odpoklic. Dobili smo dva, en ne dela in je treba preveriti, kaj je narobe. Po mojem gre za vračila spletne trgovine. Pri poceni robi se s tem noben ne muči in prodaja naprej, ne glede na razlog vračila s strani potrošnika, ki razloga pravzaprav ne rabi navesti.
tajci

Odgovor Napisal/-a tajci »

Slika Slika
Danes z vrta na mizo zadnje paprike in prve Hokaido.
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Tajci, jaz tvojih slik ne vidim. :?
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Tajci, jaz tvojih slik ne vidim. :?
Odgovori