Odličen mi je tudi za "pohan sir" in vse kar je v drobtinah. Zelo pripravno je, da vsaj pri omenjenih zadevah kake previdnosti pri pripravi ni potrebne, dopuščajo telesno in duševno odsotnost med pripravo
Z vrta na mizo
-
GrGr
- Kraj: Občina D.Toplice
Re: Z vrta na mizo
Haha, različni smo si. Meni pa je pomfri iz cvrtnika na vroč zrak (kar je v bistvu navadna mini pečica) fin ravno zato, ker ni masten. Kar sem poskusil zmrznjenih, so bili vsi vsaj solidni.
Odličen mi je tudi za "pohan sir" in vse kar je v drobtinah. Zelo pripravno je, da vsaj pri omenjenih zadevah kake previdnosti pri pripravi ni potrebne, dopuščajo telesno in duševno odsotnost med pripravo
-
metuljc
- Kraj: Rimske Toplice
V cvrtniku je pečen krompir krasen. Ne pomfri.
Na podolgovate koščke narezan, začinjen, pa kakšno žlico olja, le toliko, da se, ko ga premešamo, namasti. Nekajkrat med peko premešamo. Zapečena skorjica in mehka, kremasta sredica.
Že zaradi njega, krvavic in perutničk bi ga bilo vredno imeti.
Na podolgovate koščke narezan, začinjen, pa kakšno žlico olja, le toliko, da se, ko ga premešamo, namasti. Nekajkrat med peko premešamo. Zapečena skorjica in mehka, kremasta sredica.
Že zaradi njega, krvavic in perutničk bi ga bilo vredno imeti.
-
Pepe
- Kraj: Štajerska
Kak teden ga imamo tudi pri nas. Na lokalno smetišče je eno podjetje pripeljalo nekaj še zapakiranih in znanec, ki je tam delal, je poskrbel, da smo enega dobili. Očitno ni šlo v promet. Poskusili speči domači krompir, pa "pohane" marele. Gre, ni pa neka stvar brez katere mi živeti ni.
-
copatka
- Kraj: Radegunda, Golte
Še nove in zapakirne pripeljejo na smetišče???
A jih ne bi raje podarili, recimo ZPM, ali dali vsaj na CPU? Kam smo prišli ... 
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Pepe, preveri na spletu po znamki in tipu tvojega aparata, da ga niso odpoklicali iz prometa, ker je z njimi kaj narobe. Da ni morda TALEPepe napisal/-a: ↑Sr Sep 24, 2025 2:13 pm Kak teden ga imamo tudi pri nas. Na lokalno smetišče je eno podjetje pripeljalo nekaj še zapakiranih in znanec, ki je tam delal, je poskrbel, da smo enega dobili. Očitno ni šlo v promet. Poskusili speči domači krompir, pa "pohane" marele. Gre, ni pa neka stvar brez katere mi živeti ni.
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
99 % sem gotova, da je šlo za zaukazan umik iz prodaje. Saj trgovec ni neumen . Tudi, če bi šli slabo v promet, bi jih po znižani ceni razgrabili.
-
Pepe
- Kraj: Štajerska
Ni videti, da bi bil odpoklic. Dobili smo dva, en ne dela in je treba preveriti, kaj je narobe. Po mojem gre za vračila spletne trgovine. Pri poceni robi se s tem noben ne muči in prodaja naprej, ne glede na razlog vračila s strani potrošnika, ki razloga pravzaprav ne rabi navesti.
-
tajci
-
brbr
Tajci, jaz tvojih slik ne vidim. 
-
brbr
Tajci, jaz tvojih slik ne vidim.