Stran 6 od 6

Objavljeno: Sr Sep 19, 2018 4:36 pm
Napisal/-a živa
Kot pravi MarijaV. Jaz nikoli ne merim. poskusim mešanico. Nimamo radi kisle zelenjave, zato ne kisam močno. Ko kozarec odprem, lahko dodam kis, če kdo želi.

Vse kozarce, ko jih zaprem, potopim v lonec z vodo, pustim, da zavre, vzamem ven. Nič ne pokrivam z odejo. Nič se ne pokvari na ta način. en kozarec jagodne marmelade mi je zavrel, vendar sumim slabo tesnenje novega pokrovčka._________________Lp, Živa

Objavljeno: Sr Sep 19, 2018 5:18 pm
Napisal/-a brbr
Hvala obema. Sem mislila, da stvar ni v tem, kako kislo imaš rad, ampak, da mora biti kis močen, da se stvar ne pokvari. Moj jabolčni kis je manj kisel kot alkoholni. zato sem mislila, da ga je zato potrebno dati več.
Bom uporabila vajino metodo._________________naredimo svet lepši