Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Pozeba 2017
Optimist je napisal/a: |
Dokaj dobro napisano... http://www.zurnal24.si/novo-opozorilo-vremenoslovcev-clanek-289242 |
... in dodajam:
http://www.rtvslo.si/okolje/novice/pihalo-in-zmrzovalo-bo-nevarno-je-tudi-za-sadje-in-zelenjavo/420105
Irena je napisal/a: |
Kaj pa če namesto LMW pošpricam z mlekom. Na paradižnikih se je v mrzlem vremenu obneslo, ker naredi eno tako prevleko na listih? Sem mimo udarila? Irena |
Poskusi.
Tiste, katerih ti je manj škoda, poškropi z mlekom, ostale s Protifertom. Mogoče tako odkriješ novo način zaščite pred pozebo. Ne veš, dokler ne probaš. Tako jaz recimo puščam nepokrito solato hrastov list, ker menim, da ji slana ne bo škodila. Če ji bo, bo šola za drugič.
crtj je napisal/a: | ||
Če klikneš prodajalca... Čuda je te ruske robe, ki je pri nas niti ne poznamo, ker je pač svet izven EU regulativno drug svet. Zanimivo za ogled. Koliko je koristi in a je sploh možno spraviti sem, ne vem. |
ctrj, to sem pa opazila seveda, že zadnjič ko sem kupovala neko rusko seme na podobni strani. Imajo kar precej tudi takih deklariranih kot bio. In verjetno v takih malih količinah tudi dobiš po pošti.
optimist, tisto kar sem iskala sem dobila pri nas, to je EPIN EXTRA, zgleda obetavno, bolje kot protifer LMW. Drugače pa na ebayu skoraj vse dobiš.