Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Kaj naj posadim
kate: homulice so dobra rešitev tudi za pesek in kamenje. Le da se tistih najbolj trpežnih kasneje težko znebiš. Če se boš odločila zanje, ti jih lahko nekaj naberem.
Lahko v to kamenje/pesek narediš nekaj večjih jamic, vanje nasuješ zemljo in posadiš blazinaste nageljčke. Če je teren odceden bi na isti način lahko posadila sivke.
Lahko v to kamenje/pesek narediš nekaj večjih jamic, vanje nasuješ zemljo in posadiš blazinaste nageljčke. Če je teren odceden bi na isti način lahko posadila sivke.
-
- Kraj: Domžale
No, pa sem na hitro poslikala. Največ cvetja pa bo čez mesec. Brogovito mi je srna oskubla, probala je še red robin lovorikovec, skimijo,..pa izpljunila ven. Ta nizkih maslenic na njenem pohodu še ni bilo. Potonko sem zaščitla pre mrazom in dobila menda rumeno potonko. Kdaj bo cvetela ne vem, je še majhna.
Upam da bo kmalu vse v cvetju.
Upam da bo kmalu vse v cvetju.