Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Gobarjenje 2023
Jaz poskusim samo gobana, če sumim, da je žolčasti grenivec. Včasih so zelo podobni jurčkom. _________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
-
- Kraj: Domžale
Andrej Banko je napisal/a: |
Vse golobice v zeleno-sivih niansah so užitne. Okušanje ni potrebno. |
Čisto vse ne, od sivkastih so osmojena,gostolistna in ostrolistna neužitne/rahlo strupene. Sicer te povzročijo le lažje prebavne motnje ali pa pokvarijo jed z neprijetnim okusom, ampak lahko nepoznavalca nekoliko zmedejo. Pri zelenih pa so zares vse užitne ali pa pogojno užitne.
AB, žal pri nas niso začele rasti na polnp . Včeraj sem našla 3 miniaturne jurčke v mahu - pa jim menda ne primanjkuje vode, da so v mahu? In veliko lisičk.
Danes pa na drugem pobočju nič od nič, ne jurčkov, ne lisičk, niti cigančkov.
Imam pa en svoj privatni vrt lisičk, na katerega ne hodi nihče drug. Tam sem včeraj vse pustila, ker sem jih že od drugje imela dovolj. Verjetno jih je ostalo 2 do 3 kg.
Melona in AB, kako jih vidva shranita, če jih je preveč za sproti? Ker surove zamrznjene se zdijo meni kot guma . Dobre so edino v že pripravljenih zmrznjenih jedeh. Danes bo na jedilniku boranja z včerajšnjimi lisičkami, njami. Vsaj pol pa potem v skrinjo._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Danes pa na drugem pobočju nič od nič, ne jurčkov, ne lisičk, niti cigančkov.
Imam pa en svoj privatni vrt lisičk, na katerega ne hodi nihče drug. Tam sem včeraj vse pustila, ker sem jih že od drugje imela dovolj. Verjetno jih je ostalo 2 do 3 kg.
Melona in AB, kako jih vidva shranita, če jih je preveč za sproti? Ker surove zamrznjene se zdijo meni kot guma . Dobre so edino v že pripravljenih zmrznjenih jedeh. Danes bo na jedilniku boranja z včerajšnjimi lisičkami, njami. Vsaj pol pa potem v skrinjo._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
-
-