Paradižnik 2023
-
mfranc
- Kraj: Ljubljana
Mačke ni, lahko bi kakšno posvojil, število muc je rahlo naraslo, verjetno so plod jesenske ljubezni.
Ampak tistih 35 dni me vleče, da bom kar danes v lonček dal dve, tri semeni.
Morda malo znižam zamudo proti bolj pridnim paradajzarjem
.
Najbolj pridnih, ki imajo že bunkice, ne morem niti za las dohiteti
._________________mfranc
Ampak tistih 35 dni me vleče, da bom kar danes v lonček dal dve, tri semeni.
Morda malo znižam zamudo proti bolj pridnim paradajzarjem
Najbolj pridnih, ki imajo že bunkice, ne morem niti za las dohiteti
-
mfranc
| muha je napisal/a: |
| Ja, nujno posadi. Res me zanima tole okrog 35 dni. Upam, da ni zanka v tem, da jih daš "na prosto", ko že imajo prve bunkice. |
Sem že posejal. Ampak so pa šparovni; nekateri dajo darilno vrečko tudi z 10 ali več semeni, tile so si od ust odtrgali samo pet semenk
Posejal sem tri semena, če dobim dve sadiki, bom eno dal na turbo vzgojo, drugo pa vzgojim do tistih 15 - 20 cm višine in jo postavim ven.
Tistih 35 dni je res zelo intrigantnih
- Plamenka
Tudi mene zanima tale Ida gold. Zgodnja sorta v kombinaciji s tvojo turbo vzgojo bo sigurno huda konkurenca nam, ki se že od začetka januarja 'mučimo' s predsezonsko vzgojo.
Lepo, da ste pokazali svoje paradižničke. Sem jih tudi jaz nameravala poslikati skupaj z ostalimi plodovkami, a jih bom, ko bodo spet na terasi. Danes je tako pusto vreme, da se mi jih ni dalo prenašati.
Lepo, da ste pokazali svoje paradižničke. Sem jih tudi jaz nameravala poslikati skupaj z ostalimi plodovkami, a jih bom, ko bodo spet na terasi. Danes je tako pusto vreme, da se mi jih ni dalo prenašati.