Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Šalotka - Allium ascalonicum

Odgovori
copatka
Kraj: Radegunda, Golte

Odgovor Napisal/-a copatka »

Muha, v kompostno zastirko naredim jarek do zemlje, potisnem jo v zemljo toliko, da špička gleda malo ven, potem pa ta rahli kompost nasujem nazaj, predvsem okrog. Špičko pustim zunaj, če se prav spomnim Rolling Eyes .

Takole je čez en mesec, ostane kar v vrsti.

_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

copatka: hvala. Če dovoliš, te bom kopirala. Wink
copatka
Kraj: Radegunda, Golte

Odgovor Napisal/-a copatka »

Muha, mi bo v veliko čast Wink._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Danes nameravan posaditi šalotko.

Pa gledam svoje nakupe semenskega materiala. Eno vrečko sem kupila v naši KZ, izgledala je kot podolgovata šalotka, na računu je pisalo ptujska čebula, na spremni etiketi pa: Semenski česen - vrsta šalotka - allium cepa aggregatum . Da vidimo, kaj bo zraslo. Wink Laughing
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Objavi fotko, pa bomo videli/vedeli.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Eh, saj verjamem, da bo šalotka, je čisto taka, kot ona, ki sem jo v šparu kupila pod imenom šalotka - za seme. Podolgovata, rdeča. Le podeliti sem hotela, kako nas lahko zmede, če gremo še brat, kaj smo kupili.
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

So pa take deklaracije huda šelebajzerija. Prav žalostno ...
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Andrej Banko je napisal/a:
So pa take deklaracije huda šelebajzerija. Prav žalostno ...

Pravzaprav nedopustno in zavajanje, predvsem neukih, kupcev. Pravzaprav za prijavo na inšpekcijo, če bi ta delovala, kot bi morala.
Tonček

Odgovor Napisal/-a Tonček »

Danes sem jedel šalotko._________________Bedno.....Nazadnje urejal/a Tonček 11 Apr 2023 05:01; skupaj popravljeno 1 krat
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Tudi jaz sem kupila en zavitek tele Pohorke..._________________naredimo svet lepši
Odgovori