Fantastična je za liker.
OK je za pozobati, če jo ujameš v ravno pravem stanju.
V seštevku ni zelo daleč od divje češnje - črnice, razen da je nekolko bolj vremensko trpežna.
Višnja - Prunus cerasus
- crtj
- Site Admin
- Kraj: Prekmurje
-
- Kraj: Občina D.Toplice
Re: Višnja - Prunus cerasus
Je ta višnja tudi toliko sladka kot divja češnja ali le pogreni na nje način?
Liker delaš z izkoščičenimi ali celimi višnjami? Ne vidim sicer kake prednosti slednjega - razen če so drobne kot divje češnje, ki jih res sploh ni za izkoščičit.
Liker delaš z izkoščičenimi ali celimi višnjami? Ne vidim sicer kake prednosti slednjega - razen če so drobne kot divje češnje, ki jih res sploh ni za izkoščičit.
- crtj
- Site Admin
- Kraj: Prekmurje
Je sladka, če jo ujameš v pravem času, torej enaka zgodba kot divje.
Liker delam s celimi, ja, drobne so in se mi ne da ukvarjati s tem, sploh glede na rezultat, ki je res zelo dober že tak kot je.
Liker delam s celimi, ja, drobne so in se mi ne da ukvarjati s tem, sploh glede na rezultat, ki je res zelo dober že tak kot je.
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
A ni tako, da pečke celo pridodajo okusu?
-
- Kraj: Rimske Toplice
-
- Kraj: Lokev , Boa , Vinica
Moje višnje so enake češnjam.Le da obrodijo vsako leto.Morajo pa biti ravno prav zrele , da imajo pravi okus--- samo takrat pa ptiči navalijo nanje.
Jih pa razmnožujež kar iz poganjkov in jih ni treba cepiti.Prvo sadiko je žena dobila iz Srbije(še v yugi) in od takrat sem jih že ogromno razdal.
Jih pa razmnožujež kar iz poganjkov in jih ni treba cepiti.Prvo sadiko je žena dobila iz Srbije(še v yugi) in od takrat sem jih že ogromno razdal.