Čili 2015

Odgovori
Spiridon

Odgovor Napisal/-a Spiridon »

Tema zamira... večina se je preselila na Facebook. Rolling Eyes

LP
Nazadnje urejal/a Spiridon 25 Mar 2015 18:19; skupaj popravljeno 1 krat
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Mislim, da tam ne bo dolgo vse skupaj. Je preveč kregarije._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Tiana

Odgovor Napisal/-a Tiana »

Mene kar glava zaboli, kadar na FBju odprem njihovo stran. Tule ste veliko bolj berljivi in kulturni.
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

Nocoj bodo prvič čez noč v rastlinjaku. 1:15h rabim , da jih znosim ven enak čas za nazaj._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Kravzlj

Odgovor Napisal/-a Kravzlj »

Hej!

Dobil sem ene 5 vrst semen, pa so vsa skoraj vzklila razen ta, ki bi želel ne. Ta lump je pretty in purple.
Pa me zanima a bo tukaj kdo ki bi menjal kakšno lepo rastlino z barvnimi ali zanimivi listki za kaj drugega. Imel bom jalapeno, yellow monkey face, pa še kakšnega za menjat._________________" Vitez ki bije bitko z jedrsko bombo! "
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Bolivian Rainbow bom imel viška, če hočeš. So pa še majhni in bolj na hladnem. V zameno ne rabim nič.
Kravzlj

Odgovor Napisal/-a Kravzlj »

1 sadiko bi prosim.

hvala in lp_________________" Vitez ki bije bitko z jedrsko bombo! "
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Dobiš, spomni me za srečanje.....
Trocki

Odgovor Napisal/-a Trocki »

Počasi bo treba razmišljat o pripravi zemlje za v lonce. Lani nisem še nič kompliciral (neki no-name substrat brez dodatkov), letos pa bom naredil svoj mix. Very Happy
Osnova bo Neuhaus N8, dodal pa bom še 10% perlita, 10% vermikulita, cca 5% zeolita ter 6 mesecev star gnoj. Bo OK?
Pa še eno vprašanje imam. Sosed koplje z bagerjem za novo hišo in med skalami je precej tiste rdečo-rjave zemlje če veste kaj mislim.
Saj to je podobna zadeva kot tista iz krtin katera naj bi bila kar v redu. Lahko vmešam vmes še malo te zemlje?
zuf
Kraj: Kališovec
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a zuf »

Za v lonce daj čisto malo te navadne zemlje, zagotovo ne več kot 10%.
Tisti 6 meseceb star gnoj se mi sliši malo presvež... odvisno kako dolgo se bo zemlja "kuhala" pred zasaditvijo.
Odgovori