Stran 10 od 25
Objavljeno: Pe Avg 11, 2017 10:32 pm
Napisal/-a Andrej Banko
A bomo jutri kaj degustirali ?
Objavljeno: Pe Avg 11, 2017 11:14 pm
Napisal/-a figula
Plamenka, imaš ti njivo v Makedoniji ?
Bravo, se veselim in smejim s teboj!
Objavljeno: Pe Avg 11, 2017 11:42 pm
Napisal/-a Plamenka
Njiva je na Barju. Figula, jutri ti prinesem semena, zate, Juglans, pa lahko dam Tajani, če se strinjata. Če ne pa kdaj kasneje ali pa pošljem.
Objavljeno: So Avg 12, 2017 12:17 am
Napisal/-a figula
Hvala, Plamenka . Jutri me ne bo, na naslednji kavici bova zrihtale, prav?
Objavljeno: So Avg 12, 2017 8:36 am
Napisal/-a juglans
Se nič ne mudi, lahko pa tudi preko tajane. Hvala v naprej.
Objavljeno: So Avg 12, 2017 7:47 pm
Napisal/-a lpmami
Danes sem na tržnici opazila lubenice z zeleno lupino in z belo-rumenim mesom, o katerih je tudi govora tu na Gartlcu. Zanimiv, dober okus! Še nikoli prej jih nisem opazila, pa so mi zato še toliko bolj zanimive._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Objavljeno: Ne Avg 13, 2017 11:14 pm
Napisal/-a Plamenka
Lubenic z belim mesom je več sort. White wonder, Citron Watermelon, Japanese Cream Fleshed Suika, pa moja Cream of Saskatchewan, ki naj bi bila zelo stara sorta.
Objavljeno: Če Avg 17, 2017 10:25 pm
Napisal/-a Plamenka
Te lubenice so zadnje. Vseh skupaj jih je bilo 55. Moj vsakodnevni zajtrk je polovica lubenice, pa še nekaj koščkov za kosilo. Naveličala se jih še nismo, upam le, da bodo čimdlje užitne.
Objavljeno: Če Avg 17, 2017 11:31 pm
Napisal/-a mravlja
Plamenka, super so... Kako dolgo ti pa zdrzijo?
Objavljeno: Če Avg 17, 2017 11:43 pm
Napisal/-a Plamenka
Mravlja, ne vem. Juglans je napisal, da jeseni največ do enega meseca. Zdaj, ko je vroče, bodo pa seveda precej manj.