Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Česnovi cvetni popki - pski

Odgovori
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Danes sem potrgala pske z vseh česnov, dva sem pustila, da dozorita. Mladi, sočni, da špricne, ko ga odlomiš. Prepraženi na olju, umešano z jajcem, posoljeno, s kruhom. Mmmm ..._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Na eno mletje v multipraktiku napolnjenem do ene tretjine posode sem dala cca 2 žlici soka, pest enkrat orehov, pa indijskih oreščkov, pa mandljev. Težko pa rečem, da se te oreščke sploh kaj okusi. Drugo rundo sem dala olja le toliko, da so bili pski pokriti, po mletju je vsebina bolj gosta kot v prvi rundi. Sem pa tudi drugo rundo po rezanju na roke na pol cm koščke zadevo pred miksanjem na balkonu na soncu sušila cel popoldan, da je malo izhlapel tisti sok, ki se je pri rezanju prikazal. Imam pa vse kozarčke, ki še niso pojedeni Wink v hladilniku...._________________Živeti na podeželju je najlepše!
Odgovori