Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Hosta - hosta

crtj-admin
Site Admin

Hosta - hosta

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

OPIS
hosta
Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z brezveznim reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha - 2 fotografiji
Nazadnje urejal/a muha 27 Dec 2018 12:55; skupaj popravljeno 1 krat
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

voda

Odgovor Napisal/-a voda »

hosta - funkija - ljiljasta hosta (verjetno zaradi ljiljastih cvetov).

cvetovi pri tej rastlini niso pomembni. presunljivo so lepi listi različnih odtenkov od sive, modre, zelene, rumene do pisanih. veliki, zelo veliki, manjši, mičkani, uspravni, viseči, nabubreni in ne vem še kakšni in čudovito profilirani so. ljubijo senco in vlago a se z leti navadijo tudi na več ur sonca.

poskušala sem vam predstaviti v detaljih Lj.vrta, pri hostah postopne spremembe spremljajoč jih s fotoaparatom. žal imena host ne vem. po 4/po 4/po 3 so skupine slik pri eni hosti in okoliške spremembe. zadnje tri fotke so druge hoste.lpvoda
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Včeraj mi je prijateljica prinesla nekaj zajetnih izkopanih šopov host. Danes po dežju jih bom posadila, pa me zanima, ali naj jim liste kaj porežem ali naj pustim vse skupaj tako kot je, pa bodo naredile kar bodo?_________________Živeti na podeželju je najlepše!
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

Marijav živio. odsvetujem ti rezanje. prvo še nekaj časa uživaš v obliki in barvi in drugo še en časa bo prijazno vreme in bodo skozi listje utrjevali korenine. pa ne sadi jih preblizu ker se čez leta razširijo.
jaz jih očistim na pomlad. jeseni jih pustim popolnoma na miru, da se same spedenajo. tu in tam odtrgam kakšen posušen list. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Tako, kot je napisala voda stori, pa bo OK.
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Hvala za prijazne nasvete. Kot paradajzfrik že imam nekaj prakse, pri rožicah pa sem še vajenec Embarassed , čeprav jih imam neizmerno rada._________________Živeti na podeželju je najlepše!
Jasminka

Odgovor Napisal/-a Jasminka »

Morda še ima kdo kakršnokoli hosto, da bi je ne pogrešal, se priporočam zanjo.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Jasminka, da se ne bo podvajalo - katere od poslikanih že imaš?
Odgovori