Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Feuerwerk

crtj-admin
Site Admin

Feuerwerk

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Na moji sadiki so ti biseri zelo izraziti, kar mu za lepoto šteje v velik plus. Sadika je visoka cca 160 cm, srednjerodna, plodovi so zelo okusni, ladki in kar lepo kompaktni. Škoda le, da je po dežju kar podvržen pokanju._________________Živeti na podeželju je najlepše!
MARIJAV

Ta je med debelejšimi paradižniki letos prvi dozorel, tudi okus je za tole hladno vreme vseeno odličen.
_________________Živeti na podeželju je najlepše!
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Tebi že zorijo? Čestitam ! Very Happy
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

klanjam se_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Ja tudi pri meni je ta sorta prva dozorela v rastlinjačku. Za odtenek še bolj zgoden kot Polarbear in pa Moskvich.
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Se mi je malo "zataknil za oko" Wink , za drugo leto.

Kar ste napisali;

- je vidno bolj zgoden kot ostali?

- pokanje, je resen problem?

- koliko so vam pa zrastli?

Samo to .... Rolling Eyes Razz .

LP_________________mfranc
MARIJAV

Ja, pri višku mokrote rad poka, je relativno zgoden in okusen, rasti do 1,20 m, ne preveč roden, vsaj tak je pri meni in ni bil še nikoli pod tunelom._________________Živeti na podeželju je najlepše!
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Ja se strinjam, da ni pretirano roden, se mi je pa letos izkazal primernen za zgodnji pridelek. Dovolj velik in sočen za prve užitke. Pri meni bo spet šel v rastlinjakec, tokrat v paru. V rastlinjakcu je pokanje manjši problem, saj je vlaga bolj kontrolirana.
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Hm, je pa res tudi, da letošnja letina ni bila referenčna Rolling Eyes .

Kako, s kom, pa bi primerjala zgodnjost?

LP_________________mfranc
Odgovori