Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Ruski 4-metrski - brez imena

crtj-admin
Site Admin

Ruski 4-metrski - brez imena

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Seme sem dobila od Darso, očitno bo tole res nekaj visokega:
_________________Živeti na podeželju je najlepše!
MARIJAV

Tale lepotec pa kar krepko raste, plodovi so mi zelo všeč, okus kislo sladek, sočno-mesnat, kožica debelejša, lepo roden. Bi bila vesela, če bi mu kdo lahko našel pravo ime Wink :

_________________Živeti na podeželju je najlepše!
Darso

Odgovor Napisal/-a Darso »

Ja, ko sem ga jaz dobila od sosede mu je rekla "RUSKI 3M". Drugače pa zraste tudi do 5 m višine in zelo lepo rodi in se razveja. Rada ga imam tudi, ker ni tako občutljiv, čeprav za v rastlinjak ni, ker preveč podivja. LP D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

In, če bi mu odščipnila vrh na željeni višini ?_________________
Darso

Odgovor Napisal/-a Darso »

Jaz to naredim, ker drugače preveč raste in nimam tako dolge palice, pa plodovi ne zorijo ker jih je preveč gor. Najboljše do sedaj je če paradižnik razvejaš kot trto v vinogradu. lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
kcvetka

Odgovor Napisal/-a kcvetka »

Tudi jaz sem dobila ta paradižnik od prijateljice in mu je rekla Ruski, tako da se mu je to ime kar prijelo, pa tudi odporen je. Prijateljica ga seje malce pozno in ima paradižnik vse do oktobra, ker pravi da je odporen in pozen.
MARIJAV

Plodovi že lepo zorijo in so po tej vročini lepo pridobili na okusu. En veliiik plus pa ta sorta ima, ker res nič ne poka, plodovi pa so zelo izenačene velikosti._________________Živeti na podeželju je najlepše!
Dajmar

Odgovor Napisal/-a Dajmar »

magnolija

Odgovor Napisal/-a magnolija »

Majdra za dve semeni se priporočim._________________http://www.procreo.jp/labo/flower_garden.swf
(klik na črno polje)

Lp Magnolija
Odgovori