Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Black Sarah / Schwarze Sara
-
- Site Admin
Black Sarah / Schwarze Sara
(Prenos iz arhiva)
-
Ravno sem bil na tem, da naročim seme Schwarze Sarah. Ker pa že imam seme Black from Tula, in ga imam letos namen ponovno sejati, sem malo pogledal po spletu. Izgleda, da črna Sara ni slab paradižnik, vendar prevladuje mnenje, da je nekaj boljših, med drugim tudi BfT. Pa med drugimi Indian Stripe, Cherokee Purple, Black Krim, sorte, ki jih tudi mi poznamo ._________________mfranc
Zanimivo, pri meni je pa Black Sara izmed teh paradižnikov še vedno na 1. mestu in jo gojim vsako leto. Tudi Cherokee Purple mi je bil zelo všeč, a ga že nekaj let nisem gojila zaradi novih sort. Tudi Indian Stripe je vsako leto še vedno v ožjem izboru, a zmaga Black Sarah. Black from Thula pa že dolgo nisem gojila, Black Krim pa samo enkrat.