Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Caryopteris
-
- Site Admin
Caryopteris
(Prenos iz arhiva)
Hojla Doli a ni to perovskija, ki sedaj jeseni obilno in zelo lepo cveti. (moram jo poslikati). ali je to eno in isto? jaz imam (tako so mi rekli v rasadniku) caryopteris, katerega sem na pomlad kupila (v ta tretje)-zelo majhno rastlinico, ostale večje so pomrzle. čez poletje je močno zrasla. cveti na pomlad močno plavo in zraste veliko večji in močan grm, čez 2m in več. poslikala bom tudi to pri sosedi tukaj v I. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
hojla, šla sem gledati in poslikati, a nimam žnore za povezavo na net.
Doli verjetno sploh nisem v pravu, našla sem perovskiju z oznako Golob-Klančič ta drugače cveti in listje je tudi različno. poslikala sem tudi to drugo rastlino za katero so mi rekli, da je caryopteres. ko po pošti pride žnorica in tablete (namreč tudi te sem pustila v LJ.) ti bom pokazala. upam, da to niso leta ampak moja frfljavost. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Doli verjetno sploh nisem v pravu, našla sem perovskiju z oznako Golob-Klančič ta drugače cveti in listje je tudi različno. poslikala sem tudi to drugo rastlino za katero so mi rekli, da je caryopteres. ko po pošti pride žnorica in tablete (namreč tudi te sem pustila v LJ.) ti bom pokazala. upam, da to niso leta ampak moja frfljavost. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Meni je pa ta grm krasen in cveti samo zdajle konec poletja. Na sončni legi je lep nizek do 50 cm. Zelo dobro se baje ukorenini spomladi z vejicami. lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
https://picasaweb.google.com/home
-